پنجشنبه 25 تير 1405

انــواع رســام(پلاتر)

1.رسام های جوهر افشان

2. رسام های قلمی

3.رسام های الکترواستاتیکی

رســام های جوهر افـشـان:

این گونه رسام ها، همانند چاپگرهای جوهرافشان معمولی البته در سایز بزرگتر بوده و قادر به ترسیم اشکال و حروف می باشند.

رســام هـای قـلمــی:

این گونه رسام ها، با استفاده از یک یا چند قلم رنگی، خطوط را روی کاغذ یا رسانه ای شفاف، رسم می کنند. این گونه رسام ها برای تهیه متن مناسب نیستند زیرا باید هر کارکتر را بصورت منفرد ترسیم کنند، که این کار وقت گیر است. در ضمن، کاراکترها ظاهری ماشینی خواهند داشت، چون بدون تعویض قلم نمی توان ضخامت خطوط را تغییر داد. (بخصوص در انواع قدیمی تر) اما در قالب های بزرگتر که ضخامت قلم چندان مهم نیست، رسام می تواند به سادگی با رسم نقطه های منفرد پر شمار، گرافیک های پیکسلی بسیار خوبی ارائه بدهد. در حقیقت این گونه رسام ها می توانند به آسانی ترسیم های بزرگ را انجام دهند.

رســام هـای الکـترواستاتـیکـی:

این گونه رسام ها، همانند چاپگرهای لیزری از بار الکتریسیته ساکن و پودر جوهر استفاده می کنند. به بیان ساده تر، این گونه رسام ها ابتدا الگویی از نقطه های بار دار الکتریکی را روی کاغذ رسم کرده، آنگاه از پودر جوهر استفاده کرده و آن را حرارت می دهند.

آدرس دفتر مرکزی

آدرس دفتر: تبریز، خیابان امام، نرسیده به آبرسان، خیابان رضانژاد جنوبی (به سمت پاستور)، ساختمان روادار، پلاک 1، آلتین کپی
شماره تماس : 33250812-041     تلفن  همراه: 09142152586
شماره فکس:   33250812-041
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

        

سوالی دارید؟ لطفا پیام بگذارید
نام و نام خانوادگی *
لطفا نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید.
پست الکترونیکی *
لطفا آدرس پست الکترونیکی خود را صحیح وارد نمایید.
موضوع پیام *
لطفا موضوع پیام ارسالی خود را بنویسید.
پیام *
لطفا متن پیام خود را تکمیل نمایید.
کد امنیتی * کد امنیتی
کد امنیتی را صحیح وارد نمایید